hoppas!!!

ååh  VAD JAG HOPPAS ♥

Utkast: Sitter vid ...

Sitter och väntar på att kladdkaka ska bli färdig :) mums *

Tagit bilder på Hundarna i snön :)
Nu har Minuz visat hur man dödar den Gula ankan på bästa sett ;)Ruzzin ÄLSKAR snööööö


Söt Nos


Biiiiiizon!!


Bizon & Minuz <3


Ruzzin :)


Det är roligt med snö men jag saknar nog våren ganska mkt :( så hade inte tackat nej till lite grönt gräs och blommor :) OCH SOOOOOOL :)


Nu ska jag ta ut min kladdkaka muuummmma;)
hejsvejs


Koooooort :)


Var nere vid havet och tog lite kort på Hundarna :)


Minuz


Ruzzin & Bizon


Minuz


Modellen Minuz ;)


Bizon & RuzzinTyvärr var inte ljuset de bästa idag :( men fick några OK foton, hoppas det kommer sol nån dag nu så man kan gå ut och fota lite mer :)


Funderingar om ny hund??

Har funderat på en sak?

Minuz är 5 år i april, och själv tycker jag de snart är dags att börja tänka på en ny hund. Inte för att Minuz är gammal utan att de tar 2-3 år innan man kan tävla med änns nya hund och då är Minuz kanske 8-9 år???

Men iallafall vilken hundras skulle jag kunna ha???
Jag har några favoriter. men man måste tänka framåt och fördelar och nackdelar.
Jag vill ha en jäkligt snabb hund, som man kan tävla med i lydnad och agility m.m. Utställning är inte så nog men är självklart kul om man får både en bra arbetshund och en fin hund :)Australian Shepherd

Berger des Pyrénées  á Poil Long

Har några fler  Favoriter men jag tror de är nån av dom har de blir nästa ggn :)

Australian Shepherd, har jag tittat på jätte länge och jag har några hundar jag skulle kunna tänka mig att ha en valp efter.tycker också aussien har en bra storlek. Hur jag fick upp ögpnen för aussien var en tränings kompis som har en  "bruksaussie" som är väldigt duktigt på både lydnad, bruks och agility :) Den har inte hållit på med agility så jätte länge men visat bra framsteg :)  Så en sån hund hade man inte tackat nej till :) De ända är att de är väldigt trångt i bilen redan haha ;)


Berger des Pyrénées  á Poil Long,  Har jag nyligen tittat på, men har sett dom mkt ute på agility tävlingar och dom placerar sig högt upp :)
De är en sån hund jag vill ha :) En hund som är lättlärd, snabb och älskar livet :)
Min syster fick låna en berger av en kompis när hennes hund skulle ha valpar hösten 08. Fick då träffa ett riktigt yrväder och folk kanske blir irriterade på sånna hundar, men de är en sån jag vill ha.
Syrran hade hunden kanske i 3 månader och hon klara anlagsprovet till viltspår efter bara 2 månader, med en ny förare och bara 1 år.


Men de är riktigt svårt att bestämma en hund man ska ha o 15 år :/

Nu ska jag ut med hundarna :)


ÄNTLIGEN LOOOOOOV!

YESYESYESYESYESYES Loooooov :) *skönt

Vart precis ute och tränat fot, apport och ligg med Minuz :) och konstigt nog gick de sjukt bra :):):):):)
Fick säga till han att lugna ner sig i början annars var allt jätte positivt ;) har ett jämnt fot och gående ( i låg fart) och sjukt snabba ligg. Hade en boll och klicker att belöna med och han blev gött taggad på de =)
Apporten gick la så där men helt okej, han vänder apporeten i munnen när jag gett han den och så flyttar han rumpan  lite bakåt. Vet inte hur jag ska kunna få han att sitta still och ha den still i munnen, 
nån som har nåt förslag?
Men kände att jag inte ville hålla på och vela med apporten när han gjorde kanon ligg och bra fot :) riktigt nöjd med min lilla guld gosse, kanske blir till att starta en lydnasklass 1 detta året ändå  om det går så här bra nu ;)

Kvällen kommer bli lugn, kommer bara vara hemma med hundarna och ta det lugnt första dagen på lovet :)
Imorgon på morgon ska vi nog iväg och träna en stund, om hallen är ledigt då såklart.
På kvällen ska vi ha några kompisar som min mamma & pappa umgicks mycket med innan jag kom till världen ;) och som vi inte har träffat på hur länge som helst.
Sen på söndag ska jag ha en träffa med klubbens hundungdomar på kvällen och köra lite agility och freestyle :)
Jag funderar också på att träna in ett freeastyle pogram med Minuz ;) hehe får se hur de går :)
 
Sen resten av veckan ska jag plugga lite smått, åka in till torp och köpa nya tränings skor, träna hundar :) och sen på torsdag tror jag kommer Madde hem :)
Man tror inte man saknar henne men när man väl tänker efter så har vi ganska kul ihop när vi är med varandra ( så att säg om vi är på humör, kan också bli så jäklans sura på varandra också , men de är väl de syskon är till för =)
Håller tummarna för dig syrran dom här 2 veckorna framåt, du kommer fixa det, de vet du ;)

Nu ska jag träna lite freestyle trix men klimpen min  :)


pusshej*

Lydnad


Sitter just nu och försöker pluggar lite samhällsekonomi ( har prov imorgon så)
Hundarna har jag vart ute med på en 40 min skogspromenad, och nu äter dom middag :) blir nog en till promenad om nån timme igen :)

Annars händer de inte så mkt, har tränat Minuz  lite idag, blev lydnad. Mhm... vet inte riktigt vad jag ska säga om honom, jag tror han kan nästan alla moment men han slarvar och jäklas med mig :/ eftersom han har sån motor som han har så är de svårt, för han går en halvmeter framför mig ochnär jag lagt han och går tillbaks till han reser han säg upp????
Men han visar en sådan glädje men de känns som han bara reser sig upp för han inte orkar liggar kvar 10 sek till  och att jag vet inte hur många ggn jag har visat honom att han ska gå precis bervid mig men ändå kan han inte de dom 3 första ggn :S
Men men de är bara och träna på.
åker nog upp till klubben imorgon och träna lite lydnad, ska också söka sommar jobb på Pärlan  :)


*Snabbt & Säkert*

Tjohooooo ;)

Imorgon bär det av till Värmland (Forshaga), till syster yster.
På lördagen blir de att tävla för mamma med sina hundar, Nova, Bizon och  Ruzzin. Hoppas självklart på att få med oss 5/5 möjliga pinnar men hat ju tyvärr aldrig varit med om de innan så ;/ ;)

Igår var de spining/body pump och step up, haha jo de var jobbigt men väldigt väldigt kul (Y)
Jobbigaste var nog spining, men dom sa att de tar ett tag innan man lär sig tekniken så får hoppas att de går snabbt ;P
Har tyvärr inte blivit nån agility träning ;( men vi måste nu planera in de så vi kommer igång till vårens tävlingar, första tävlingen tror jag är nån ggn i april  ;) Målet 09 är juh att komma upp till klass 3 ;) men de var de 08 också men de var svårare än jag trodde, hehe man ska tro på sig själv men jag trodde nog lite för mkt på mig själv när jag hade kommit upp i klass 2. Och de led till att jag sumpa en massa tävlingar pga av pressen jag hade på mig och Minuz ;(
Men nu är de ändring på det nu kommer vi ta klass 3 men storm steg :) och de ska gå på dom 2 gyllene orden
*Snabbt & säkert*
Tänkte bjud på lite agility banor som jag har använt eller ska använda.
Detta är ingen spec svår bana, man kan träna på att få tajtare svängar och mktmkt fart :)1/2

Idag är de 2år och 5 månader kvar tills jag fyller 18 år wiiie :) lääängtar!!
Varit en go söndag, haft litet kalas för linnea, gjorde smörgåstårta* mums =)

Imorgon är de skolan igen :( buhuu
Men då betyder de också att de är träning, gympa och box kick. Åker ner till Svanesund kl18 och kör ett gympa pass 19 -20 så kommer mamma ner 20 och så köra vi kick boxningen (Y)


Ska åka in till torp nån dag och köpa lite nya tränings kläder :) blir nog en svart eller vit tröjar för jag har röda skor och de går juh lixom inte med rosa och rött ;) hehe

RSS 2.0