Nya krafter!

Ja nu har depp perioden gått över :) haha nu är jag på topp igen

Sol Bada pengar kan inte bli bättre ;)

Haha ja imorgon åker vi till Borås, ska fanimej ta en hopp pinne nu!!!
Sen börjar ja jobba igen på måndag till Torsdag
Onsdag fyller ja 16 woooohiii
Lördag morgon åker jag, Minuz, Sannie och Bizon till Bjuv och tävlar med Jenny och Carin (Y)
Sen blir de ca 2 veckors jobba sen blir det Hässleholm i 5 dagar, kul :)
Det som inte är så kul är att det inte finns nån el till husvagnen som vi ska bo i :S hur ska ja klara detta ;/


hejsvejs :)Ett ställe i Slussen
Det är helt klart Paradiset.
Västkusten på sommaren = UNDERBART<3


!?

Usch.. va dålig jag är med att uppdatera :/ isf tror ja de är ingen som läser ändå. för jag skriver som en kratta :S
Men är just nu inne i en depp tid, orkar ingenting, jätte trött på morgonen ( isf är jag alltid trött på morran, men extra mkt nu), jag jobbar kommer hem och är döds trött igen ;/ jag älskar att prata och skoja men nu är jag bara tykenoch grinig. Tycker alla tjatar och upprepar saker hela tiden. hatar sånna här tider,  man mår skit en viss period och man kan verkligen inte göra nått åt det. Försöker men börjar bara grina och somnar.

Allting känns jobbigt, känns som man står stilla och trampar på samma ställe hela tiden. ibland känns det som man kan ta ett steg framåt men lika snabbt igen får man gå tillbaks 3 steg :/

Hundträning går sådär, hade velat börja simma med Minuz men de förbaskade vädret får en att inte ens gå ut :S
Men får väl ta och komma igång snart, blir tävling nästa söndag i Borås sen blir de Bjuv med Minuz,Sannie och Bizon. Skicka iväg ett mail precis till kontakt personen på Bollebygds bk och fråga om man fick efteranmäla sig till deras klass 2 tävling.

Men just nu känns de som jag vill skit i allt denna sommaren, alla tävlingar allt jobb all träning verkligen allt. Usch vad hemskt de här är.
Jag vill känna glädje men det är nog svårt när man aldrig får komma här ifrån och  få leva som man vill. Ha sina hundar där man vill och få säga vad man vill, få gå var jag vill utan att en människa ska komma och klaga på att man gör fel.

Har nog nästan bestämt mig för att gå Samhäll/samhäll min 3 år på gymnasiet, skiter i om alla säger att det är mkt plugg men vafan man går det bara en ggn och då kan man lika gärna ge gärnet. och det är jätte bra med G på samhäll.

RSS 2.0