30 april

Morsning korsning
Idag är det minuz dag :) hela 6 år idag!
bara 6 dagar kvar tills hans present kommer!
Ska duscha nu så jag är redo för vad kvällen har att erbjuda!Så här liten var han för 6 år sedan, och jag kommer ihåg denna dag!

25 April

Ska snart göra 2 st kladkakor som vi ska ha på våran avslutning till agility kursen.
Har haft lite blogg ledigt och nu har jag lite agility ledigt också.
ska köra Minuz idag en sväng annars ska han vara ledigt i veckan (säger inte vad ;D) och nästa vecka igen HÄMTAR VI HEM MIN EFTERLÄNGTADE VAAAAALP! underbart
Som jag längtar
Veckan efter åker jag och Jenny till falkenberg med Minuz, Bizon, Kessie och Fanny på 2-dagars tävling.
Kan ju säga att just nu är jag inte så grymt taggad efter gårdagens tävling. Vår på tävlings platsen 14 timmar! Och inte en jäkla pinne på det, 5 fel i agility klassen och disk i hopp klassen (med Bizon) Disken bryr jag mig inte så jätte mkt om han gjorde ett bra lopp och vi kommer kunna ta hopp pinnar då vi har 2chanser i falkenberg och 2 i råådalens, men agility klassen där vi verkligen behövde en pinne fick vi 5 jävla fel på A:et, det var ett sånt där kontakfält som domaren kunde välja att döma 5 fel eller se det om en kontakfält :S
Domarn kom fram efter klassen var slut och sa " Varför släppt du honom där? det var ett skit snygg lopp och du var ju jätte nogrann på de andra kontakfälten " Jo visst jag vet att jag skulle väntat på honom mer vid det kontakfältet men när det är 3 hinder kvar och man vill vinna så vill man att det ska gå så fort som möjligt. Men till nästa ggn ska jag vänta in Bizon mer!
Grymt besviken då jag vet att våran nästa agility klass är om 1 månad och det spelar ingen roll hur mkt vi tränar han gör dom perfekt på träning men det är jag som vill iväg snabbt och sticker innan han har tagit det och då hoppar han.

ciaooo


17 april

Vad är jag egentlingen?
Ena stunden är jag barn som inte förstår något och är så liten att jag inte kan något alls och andra stunden är jag vuxen och ska klara mig själv och ska göra lika mkt som de som är på riktigt vuxna  och inte går i skolan utan jobbar....
Tycker alla att denna åldern är jobbig??? jag hatar den och jag kan inte beskriva med ord hur mkt jag längtar tills jag är 18 år och verkligen är vuxen! Jag vill kunna gå dit jag vill, säga vad jag vill och helt enkelt göra vad jag vill!

Som jag känner nu ska jag bara här ifrån så fort som möjligt men jag vet också att det inte är allt för lätt att hittat någonstans att bo och har råd med det när man är 18 och fortfarande går i skolan men önska får man alltid göra.


15 April Grattis Samuel & Nova

Samuel fyller 9 år och Nova fyller 7 år idag, grattis grattis
Känner inte alls för att blogg idag, tappade suget när jag bara fick massa skit av en på Facebook? märkte att han var full men jag  tollererar inte när folk skriver om min morfar på ett dåligt sätt. Då tappar jag allt och bara sitter och känner hade han stått framför mig hade jag gett han en rak höger!
Snackar om att jag ska tänka på vad jag skriver, men hallå det ända jag skrev var att ifrågasatt hans påsteenden???
jaja det är väldigt lätt att säga saker när man är påverkad men att stå och säga det helt själv det är riktigt svårt eller hur?
Just nu känner jag bara hur patetisk han är, men kan inte låta bli att tänka på det!Grattis på er mina godingar


igen 10 april

http://www.livestream.com/agilitymasterskap/video?clipId=pla_7c345e4b-18a9-413b-a355-f44b5f31c96a&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

Här kan ni se mitt och Minuz agility lopp, vi är vid 7,20 min

10 April

Precis varit ute på en U N D E R B A R Promenad med mamma
Har också hunnit med att varit och tävlat ras-SM. Det kunde ha gått bättre men jag är nöjd med min och Minuz prestation.
Hopp loppet diska vi oss då han skulle sväng mot slalom och tunneln ligger vid sidan om slalom inte alls en fälla men för mig och Minuz var det en jäkligt stor fälla och vi diska oss.
Agility loppet därimot gick bättre, 0 fel och tid 42,99 sek. Ioch för sig hade vinnaren 35 sek. Men det en VM-Pumi som är så in i håvete snabb så jag känner att den kan jag bli slagen av ;) Men det räckte till en 4:dje plac
ifs så spelar det ingen roll men den plac för vi är redan ute då vi diska oss i hopp loppet.
Men jag är en tävlingsmänniska och även fast jag vet att Minuz får hoppa 10cm högre än sig själv så vill jag alltid vinna ;) så nu ska vi hård träna snabbt slalom och hoppteknik ( Minuz hoppar väldigt oekonomiskt, alltså han hoppar så långt över hindret att det tar för lång tid i luften) tills falkenberg så hoppas vi på bra resultat där.

Ciaooo


9 April

orkar inte blogga idag, men det kommer :)
Blev lite nytt utseènde som ni får nöja er med idag
Vi börjar tagga inför imorgon då vi brummar oss till vårgårda och tävlar ras-SM


8 AP- Ril

Haha nu är jag upp i 40 sidvisningar
Jag fattar ingenting
Men vi gör så här
Jag fortsätter skriver och så läser ni och kommenterar de ni vill ok?

här kommer en lite film på valparna som är 4v
http://www.youtube.com/watch?v=9gBmwWOOFQQ

8 AP- Ril

Ska snart åka till std ock keka THAIIIIMAT m mammi och madde, gillart!
hade velat ha money money också men min plånka är tommare än tomas, så det får bli skyltfönstershopping för min del
Nu ropar madde att vi ska åka och jag som bara har morgonrocken på mig, shiiiiit.
Måste rusa
ciaoo

ligger i min inte så goa säng och försöker förstå statistiken på denna blogg.
Skratta inte när jag säger detta men jag har ca 7 unika läsare varje dag och ca 13 sidvisningar.
Jag vet att jag själv aldrig svarar på när folk skriver så här men snälla, så jag förstår :)
Vilka är dessa unika läsarena? haha det kanske är jag själv till och med ;)

 


7 aprillios

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHA
Jag älskar verkligen att reta folk
Så dom blir så där små irriterad och nästan lite börjar slå en (inte så det gör ont, för då blir jag arg)
Imorse är ett exempel:
Samuel går runt fötterna på mig och tjötar om att han vill låna min dator och tillslut säger " ok, om 10 min" Men dom 10 min gick väldigt fort för min del, så efter 10 min kommer Samuel " Jossan, nu har det gått 10 min" Och då ångrar jag mig att jag inte vill låna ut min dator och säger " nehe du, det har baar gått 2 min. Är 8 min kvar" Och så börja de, han blir irriterad och jag skrattar ( jag älskar`t) efter 1½ timme kommer Linnea ur sitt rum som hört oss hela tiden och säger " Samuel, du kan få låna min dator nu"
Så var det roliga slut!

Var på gymmet i morse, härligt.
Men jag var klen som en fisk, orkade ingenting :(
Men nu blir det agility så får ge järnet där istället ;)

lääängtar!

... tills imorgon
Börjar på gymmet, sedan hem äta frukost sedan iväg och träna hundarna..... sedan blir det grillning på stranden, finns bara ett ord för de GÖTT!

booooring!

Jag har lov men ändå ligger jag bara i min säng och degar, varför?
Vill åka och träna men NEJ jag orkar inte gå ner till bussen för att komma till gymmet ( kanske åker med madde när hon ska jobba). Ska jag gå ut och gå, ja det kan jag göra men vilken runda ska jag gå?
Ska jag åka till torp? jo klart jag kan åka till torp men har inga pengar eller någon att åka dit med och ska ingenting ha heller.

Ska ladda över lite ny och fräsch musik på mobilen och så får jag nog ta och åka till gymmet.

6 april

Körde lite kontaktfält med Minuz och Bizon nu på morgonen, gick galant ;)

Men jag skulle behöva eran hjälp lite, jag kan inte säga vad det är men ni ska kommentera om jag SKA eller INTE SKA???
 gör det bara


5 April

Tjenamorsgummisnopp!
Sitter här och är lite smått irriterad. Har varit på Ikea idag och direkt när jag kom innanför portarna, kände jag bara NEEEEJ, varför åkte jag med hit???. Hur mkt folk som helst och ungar som skriker och alla bara står iväg och man kommer inte fram eller bak?
Så aldrig med Ikea, skickar med en inköpslista nästa gång.
Ska nu måla mina mjuka naglar? Har bitit på naglarna hela mitt liv och i dec 09 bara jag sluta så där :S men nu är naglarna så mjuka att jag inte kan ta i något utan att skrika
AJJJJJ, jävla skit nagel!
Sedan ska jag ta på mig regnkläder och gå ut och powerwalka! Härligt.


Mamma håller nu på att bygga en *mini* bom till mig och Bizon så vi kan ta oss upp till klass 3 iår. Eller igentligen är den till alla men mest till mig och Bizon ;)
den ser riktigt fin än så länge men vi väntar och säger om den är bra tills vi testat den ;D


3 April PÅSKAFTON

God Kväll!
Då var det påsk igen, men detta året utan morfar ;(
Vart ute och kört idag, gick galant :D Jag kör som en gud!
Ska bara vara hemma ikväll, var sjukt taggad förut att göra något men nu tappade jag allt och så kände jag inte för att be mamma om att hämta mig ikväll. Så istället funderar jag på att åka och antingen träna Hundarna eller åka till gymmet, haha undra vad personalen på sportlife tänker när dom får se en tonåring träna på påskaftons kväll;) *Har inte denna stakars flicka några vänner*


2 April

Väntar på att naglacket ska torka, så ska jag ta mina gummistövlar och gå bort till Carin.
Minuz mår mycket bättre, ögat läcker fint och han är pigg och go :) Så det blir nog att tävla ras SM nästa veckan.
Han ska få börja gå med på promenaderna nu och så ska vi träna 1-2 ggn i veckan

Csnurrah är nu 3 Veckor och 2 Dagar. Planerad hämtning är 6 eller 7 Maj.
Sedan ska jag iväg till falkenberg 2 dagar 24-24 maj men mamma har lovat att vara valpvakt :D mkt uppskattat av Minuz och Mig, men för Minuz nackdel måste han ha med sig sin *puckade* lille bror ;) BIZON haha

ciaoooo

RSS 2.0