HAHAHAHAHHAHAHAH

Dagens bästa!!!


22 Dec


Nu är det nära....
Första Julen på länge inte Minuz är med, andra julen Morfar inte är med.♥
Ju närmare man kommer högtider ju mer tänker man på dem och inser hur mycket man saknar dem.

Dagen har bestått av skottning... Den forsätter för med lite klipp och sling på Carina senare ikväll blir det troligtvis träning med Jenny.

Imorgon blir de Köttbullerullning! ska vara pyttesmå köttbullar på jul!

3:dje advent

Tycker inte riktigt om Idol Jay men denna låten var riktigt bra, nästan bättre än orginalet


8 December!

Gick precis in på sportlife`s hemsida och såg att under 2011 kommer dom öppna i henån och söker bärav instruktörer i bland annat Bodypump, core m.m.  Och det är en grej jag vill bli/vara. Intruktör till pass, bodypump, bodyattack, spining, core. Allt!
Älskar att träna, svettas, känna hur det bara bränner i armar och ben, känna att man pressar sig in i det sista.
Men tyvärr känner jag att jag inte har tid, eller tid har jag men jag måste bara lära mig att prioritera! personligen tycker jag inte om prov och läxor. och det är inte bara för att det är tråkigt utan jag tycker att vi är i skolan 7-8 timmar varje dag + resa dit och hem 2 timmar där också. Så jag åker hemifrån 7 på morgonen och kommer hem halv 6 på kvällen. Jag vill börja föra mig klar för sängen runt 9 tiden så då har jag alltså 3½ timme på mig att - Äta - Gå ut med hundarna - Plugga - + att alla i Sverige pratar om att dagens ungdom är överviktiga ja det är klart dom är dom hinner ju aldrig träna och för at orka sätta sig vid skolaböckerna när de kommer hem måste de ha snabbt enerige = godis (socker)
Jag tycker vi inte ska ha några läxor efter skoltid, visst att man måste ta hem om man ligger efter men man ska inte behöva sätta sig och plugga på sina 3½ timmes fritid som allt annat ska hinnas med.
hur vi kom in på detta ämnet? jo jag vill så gärna vara instuktör men jag måste också då träna mer för att kunna bli de.
Så på söndag börjar det med ett spinningpass, som sedan fortsätter med ett bodyattack pass på måndag kväll som sedan blir ner till simhallen efter praktiken på tisdag och simma. Kanske lite body pump på onsdag??? torsdag får nog bli till att plugga lite historia då vi har "prov" sisådär 50 sidor :(
Och just nu när jag sitter och ser fram i mot min träning måste jag tänka på min stakars hund, Cznurrah.. Får inte glömma av henne och e henne den tiden hon behöver.

Så nu-
Får jag endast vara på datorn 30-45 min varje dag
träna på gymmet minst 4 gger i veckan
träna Cznurrah mist 10 min varje dag
OCH sköta skolan3 december

Fryser för fan arslet av mig!
Så däeför har jag tänt en jädrans massa ljus!

+ jag är ingen sheltie människa. Just nu är Elva den värsta sheltien jag vet!

RSS 2.0