igen!

Cznurrah sover i sin bur nu. Hon har varit jätte duktigt att sovit i min säng ända sen vi hämta henne men sen i tisdags så ville hon sova i sin träkoja så jag lät henne göra de, men då gör hon sina behov ute på golvet och river sönder tapeten. Tapeten spelar inte så stor roll då den är gammal och ska göras om men de är inte så roligt om hon gör de när de är nytt och fräscht ;)
Men så nu ska vi testa att ha henne i bur, för då kanske hon varnar innan det händer en olycka, Hoppas!

Känner mig just nu stessad, då jag fick mitt schema för sommarjobbet och blev väldigt väldigt besviken. Ska jobba väldigt lite i sommar :( Hade behövt pengarna... Jobbar ca 4½ veckor och de flesta dagarna är på 4-5 timmar alltså jätte korta. Det är bra då cznurrah inte behöver vara ensam men jag hade hellre jobbat mer och jobbat mer med henne när jag kommer hem.
Så nu vet ja inte riktigt vad jag ska göra?? ska jag nöja mig med detta??? eller ska jag söka ett till jobb?? ska jag fråga pappa om jag får jobba hos han några dagar ( alltid något??)??? jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra, för pengar måste ja ha och jag vill helst ha så jag inte behöver snåla hela året!
Jag har ungefär 4 veckor som jag är ledig, v24,26,32,33... vet inte om jag ska fråga pappa om 24,32??? kanske lite på 26 också??? eller ska jag fråga honom om helg jobb efter sommaren kanske???
ååååh jag har verkligen ingenaning om vad jag ska göra!!!!!


28 Miiij! Jag tycker om digEn chill fredag kväll!
Imorgon blir de först utställning sedan blir de tagga  inför sommaren, yeeeeah!


24 Maj!

Ledig idag, skönt!
Sitter och kollar lite på HMs hemsida och ska nog ta och beställa ett par bikinitrosor och ett linne eller två.
Allt går toppen med Cznurrah och hon har lärt sig att när matte är ledig går vi endast ut och kissar på morgonen INTE leker halv 6 på morgonen, utan vi går ut och kissar halv 6 sen går vi upp och sover till halv 10, härligt!
Ska också ta och göra klart engelska uppgiften och frisörinlämningen, sen har vi bara ett prov i hantverksorientering kvar, sen är det SOMMARLOV!


22 majbaj

SOOOOOOOOOOOOOOL!
And I love it!

20 Majis

puuh just nu har vi:
1 Collie
1 Blandras
3 Tyska spetsar
1 Japansk spets
1 Pumi
4 Shelties
= 11 Hundar

Som tur är så jag det bara 1 gående sheltie, annars hade det aldrig gått med 11 hundar


16 Majis!

sitter här på de bästa stället i världen, säger inte var! ;)
Kom hemfrån falkenberg igår, känns sådär.
Bizon tog 2 pinnar av 2 möjliga, 1 vinst och en 3:dje plac. Så nu är han i klass3 hopp och har INGEN pinne i Agility1???
Eftersom Jenny dålig körde jag kessie också.
Hopp3 fre, Kessie - Blev diskad pga av 1 värgran i slalom skulle igentligen bara få 5 fel. Surt men inget att göra. agility klass blev en disk kommer inte ihåg de loppet.
Minuz -  Kommer inte ihåg något lopp av hans men han har gått jätte dåligt dessa 2 dagar, tyvärr :(
Lördag . Nollade jag både Minuz och Kessie i hopp loppet men sprang 3 sek snabbare med Kessie. Kessie 10 plac SM-pinne. Minuz 28plac.
Agility loppet började med att Minuz hade startnummer 53 och Kessie 56. Så jag gick till inropar och bad om att få byta någon hund och tog Minuz. Så när jag går in med Kessie till starten, börjar speakern presentera mig och sedan ser jag domaren visa en stopp hand. Då börjar speakern berätta för mig när jag står vid start att jag har gjort fel att jag har flyttat min andra hund som skulle starta innan denna och det får man inte göra.
Detta hade jag ingenaning om och inte inroparen heller så hon springer till speakern och säger att det var hon som hade gjort fel. Så jag börjar skämas ganska rejält. samtidigt som jag lyssnat på när speaker berätta detta för hela tävlingen inkl mig, tappar jag kessie helt och hon ser en malle som springer på andra bana. eftersom Kessie inte är min hund visste ja inte detta, men så fort jag fick av kopplet sticker hon in på den andra bana. Jo men nu skäms jag ganska så mkt. Så jag ropar in Kessie lyfter upp henne och går av bana. Och ingen säger något. Tror speakern skämdes lite över det sättet han berätta det på och domarn blev nog också lite paff.
Men ialla fall jag går runt och skäms tar ut Minuz och börjar värma honom, då kommer inropar och tävlingledaren och ber om ursäkt för hur speakern hade beetet sig. Jag god tar ursäkten och känner att skönt, det vara inte bara jag som tyckte det var ett konstigt sätt att berätta det på och väldrigt dålig tajming!
Startar Minuz, en helt okej start men så kommer vi till slalom som är hinder, 6 eller 7. Minuz har väldigt dåligt tempo och mitt i slalom stannar han och nosar på en pinne " gaaaaaah" efter slalom är det gungan och då springer han rakt ut, så jag väljer att ta om den och sen springa snabbaste vägen till mål.
Jag var riktigt taggad till agility klassen men tappad allt då detta inträffade.
Bizon finns inte så jätte mkt och säga, gjorde ett jätte bra lopp i fredags och ett helt ok lopp igår.
 Jag vill klippa av både hans och Minuz päls men mamma vägrar.


13 Majbaj

Hon är ett monster, ett morgon monster!
Försöker få henne lugn genom klappa henne på magen * sova nu Cznurrah kl är bara 5:30, vi ska allt sova fram till 08:00! Men då blir hon helt galen börjar bita mig i ansiktet och öronen, försöker då ta skydd genom att lägga en kudde över ansiktet. Men då går den jäkeln på mitt underbara hår och drar och rycker som en galning :S
Jädra terrorist!

Men jag tycker om henne ändå hennes utstrålning är stark. Men just den tyden mellan 4:30- 6:30 då är hon riktigt jobbig!


så här ser man ut efter alldeles får få sovmorgonar!

C

 


9 Maj

Vilket UNDERBART väder det är idag :)
Har tagit upp trädgårsmöblerna, överraskning för mamma :)
Försökt inskola Cznurrah i hundgården, sisådär gick de.
Just nu håller jag på och laga Fajita kyckling med klyft potatis till mamma och madde som kommer vilken sekund som helst!
Ruzzin blev BIS1 på Klein speciallen :) grattis grattis till henne
¨Shit nu bränner kycklingen fast, faaaaan!

8 MajSitter här med Morgonkaffe och tittar på tv, och valpen sover!
Dagen ser ut så här:

  • Fixa Minuz (ser ut som skit, borsta, klippa och kanske ett bad)
  • Göra huset valpsäkert
  • Namnträning
  • Trötta ut valpen = bur träning
  • Göra henne hembekväm runt om tomten (Hundgårdarna, hundrummet m.m.)

Jag är hemma med Nova, Minuz, Sannie och Cznurrah, medans mamma och Madde har åkt till larv med svartskallarna och ska ställa ut idag och imorgon.

Innan jag fick se Cznurrah var jag orolig att hon kanske kommer bli en largehund men det är helt omöjligt att hon kan bli det, hon är så sjukt liten. Kanske bara blir 36 cm??? men det hoppas jag inte på, jag hoppas mellan 39-42 cm.. En perfekt hund i storleksmäsigt för mig.


7 Maj

Helt slut,  uppdaterar imorgon.
Men Cznurrah mår bra


4 maj

Mitt huvud säger bara en sak, AJJJJJJJJJAJ!
Har riktigt ont i huvudet, tog 2 alvedon men dom hjälper inte
Som tur är har jag städat färdigt nu, och ska snart hänga en tvättmaskin
nu återstår bara packing tills imorgon (praktik) och torsdag (Gävle)
Måste gå ut till hundrummet och ta fram koppel och halsband, bur, vattenskål... något mer som ska med????

Hade natte idag i skolan, gick så dåligt som de kan gå och lite till :(


4 Maj farfar 70 år

GRATTIS FARFAR PÅ 70-ÅRS DAGEN
HOPPAS DU OCH FARMOR FÅR EN BRA DAG I HELSINGBORG!


Nu tar jag tag i städ moppen och röjer runt i huset och sjunger det bästa jag kan!!!


3 Maj

fyfasiken va ont det gör att nopprar brynen, men fick lite färg på dem så nu är jag nöjd.
Nästa vecka blir det en helblekning på håret, skönt!
Kort dag i skolan och imorgon blir det ännu kortare, rättare sagt 3 timmar.
Så då blir det snabba puckar hem packa inför mormor och packa inför Gävle trippen (Y)
Gävle låter lite som en svordom, men har gud bestämt att det ska heta så får det göra det.

Hihi mamma är så söt så, idag kom hon hem med en korg och leksak till Cznurrah... Måste hitta ett koppel och halsband till henne också, eller hitta o hitta, vet vart de ligger men bara inte vilket jag ska ta. Så kanske ska säga bara bestämma vilket halsband och koppel jag ska ha ;)

Berätta igår för Minuz att han skulle bli *Bonus* pappa på fredag, tror han tog det bra


RSS 2.0